Expert


Freddy Johansson

Hemsida

Affärsutvecklare inom Retail och mentor i Ledarskap


Freddy Johansson, en senior ledare som är proffs på att leverera resultat på ett humant sätt. Han är utbildad projektledare, tekniker och styrelseledamot. Han har stor erfarenhet av att jobba i komplexa miljöer och samarbeta inom matrisorganisationer nationellt och internationellt. Han har en mycket god kommunikationsförmåga och vill involvera människor och driva utveckling, samt att samordna olika intressenter mot ett gemensamt mål.

Under sina 21 år hos IKEA arbetade han inom produktutveckling, produktion och handel. Han har haft krävande och dynamiska uppdrag inom handeln som varuhuschef i Uppsala, Västerås och IKEA´s flaggskepp i Kungens Kurva. Han har också arbetat som försäljningschef för den svenska marknaden och strategisk konceptutvecklare för IKEA Sverige. Freddy var initiativtagare till IKEA’s helt nya och innovativa koncept ”planning studio” som lanserades på Regeringsgatan i Stockholm 2017.

Några korta citerade referenser:

Anette Redgård; Projektledare och senior chef
“Freddy har förmågan att skapa tydliga målbilder och sedan hålla högt fokus dessa via sitt närmsta team. Han leder genom individen och har stort förtroende för de han arbetar tillsammans med.” 
 
Anders Ström; Enhetschef Vafab miljö
”Freddy har en unik förmåga att sätta kunden i fokus. Han är kommersiell och otroligt duktig att snabbt plocka upp nya trender för positiv utveckling.” 
 
Mattias Johansson; Communication leader Inter IKEA group
“Värderingsbaserad, sund, driven, kommunikativ ledare som har en fenomenal förmåga att utveckla både människor och affärer.”

Fredrik Pettersson; HR-chef
”Freddys ledarskap baseras både ett enormt hjärta och en affärsmässig hjärna. Han utgår alltid ifrån vad som är bra för medarbetaren, kunden och IKEA i sina beslut och coachar andra samma sätt.”


Kategorier:

Ledarskap

Pris:

Kr. 20,- pris per minut , uppstartskostnad kr. 50,-

Nästa tillgängliga tid

Datum Tid
19.01.21 - 21.01.21 09:00 - 17:00
26.01.21 - 28.01.21 09:00 - 17:00

Observera att vissa tider kan vara upptagna.